S BYLINKOVÝM MÁSLEM
vykostěné kachní prso s kůží
steak z hovězí části pupku
Steak s kostí ze zádového svalu
steak z žeberní části, prorostlý tukem
steak z nejjemnější hovězí části s minimem tuku
vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi
s chlebovým krutonem a sýrem
ze svíčkové z nejjemnější hovězí části se smetanovým špenátem, grenaile bramborami a silnou masovou šťávou
se sázeným vejcem, anglickou slaninou bramborovými hranolky a silnou masovou šťávou
v máslové briošce s čerstvou majonézou, slaninou, červenou cibulí, nakládanou okurkou, rajčetem a bramborovými hranolky s bylinkovou solí
na červeném víně s máslovou bramborovou kaší, restovanou zeleninou, listovým špenátem a nakládanými cibulkami
steak z kuřecího prsa se smetanovým špenátem, grenaille bramborami, pečeným citronem a omáčkou z červeného vína
pomalu pečená květová špička s koprovou omáčkou a domácími houskovými knedlíky
gouda obalená v trojobalu s pažitkovými brambory a domácí tatarskou omáčkou
nudličky z hovězí roštěné s kyselou okurkou, anglickou slaninou, čerstvými žampióny a dušenou jasmínovou rýží
s hovězí roštěnou, hříbky, žampiony, smetanou, rukolou a sýrem Gran Moravia
se sýrem Feta, černými olivami, oreganem a opečenou bagetou
kynuté buchtičky s teplým vanilkovým krémem sypané cukrem