vykostěné kachní prso s kůží
vykoštěné kuřecí prso s kůží
nejjemnější steak s minimem tuku
steak z žeberní části, prorostlý tukem
steak z nejjemnější hovězí části s minimem tuku
vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi
s vejcem, koprem a houbami
ze svíčkové z nejjemnější hovězí části se smetanovým špenátem, grenille bramborami a silnou masovou šťávou
se sázeným vejcem, anglickou slaninou bramborovými hranolky a silnou masovou šťávou
v máslové briošce s čerstvou majonézou, slaninou, červenou cibulí, nakládanou okurkou, rajčetem a bramborovými hranolky s bylinkovou solí
z hovězího krku, na pivu s domácími houskovými knedlíky, čerstvým křenem a jarní cibulkou
kuřecí prso s bylinkovým máslem, domácími bramborovými hranolkami a omáčkou z červeného vína
z Dobrého Řeznictví pečené na kysaném zelí s máslovými bramborami a jarní cibulkou
z vepřové pečeně, obalený v trojobalu, smažený na sádle s domácím bramborovým salátem a citrónem
s trhaným vepřovým masem, žampiony, sýrem, BBQ se zakysanou smetanou a rajčatovou salsou
trhané salátové listy s marinovaným lososem avokádem, mangem a bylinkami
kynuté buchtičky s teplým vanilkovým krémem sypané cukrem